Zondag 7 februari 2021: Krawatencross veldrijden in Lille

Na de positieve reacties van de voorbije jaren, waren we van plan om ook in 2021 weer een VIP vanuit D’Achtste Zaligheid te organiseren voor de veldrit van Lille. Corona strooit echter roet in het eten en we gaan deze editie dus overslaan. Hopelijk kunnen we er in 2022 weer een gezellig feest van maken.

 

 

ENKEL OP RESERVATIE !!!!

Ontbijt met cava

Busvervoer van en naar het parcours

Maaltijd D’Achtste Zaligheid (Tomatenroomsoep met ballekes – Warm buffet – Dessertbuffet) € 75 p.p.
Inkomkaart en dranken in D’Achtste Zaligheid tijdens ontbijt en avondmaal tot middernacht inbegrepen (uitgezonderd champagne, sterke dranken, mocktails en sangria). Dranken op het parcours zijn nog te betalen.

U kan om 10u of om 10u30 aanschuiven voor het ontbijt.

Reservatie verplicht !

Tot en met 28 april zijn we enkel geopend voor afhaalgerechten. Indien U wenst te reserveren dan kan dat ONDER VOORBEHOUD vanaf 1 mei. Gelieve enkel telefonisch (014/882 889) of via het onlineformulier te reserveren. Momenteel is het nog niet bekend onder welke voorwaarden er heropend mag worden. Daarom kan U momenteel maximum met 4 personen reserveren. Indien U nu reeds reserveert, gelieve dan de media of onze website in de gaten te houden. We proberen de info up-to-date te houden om U zo goed mogelijk te informeren. Onze feestzaal blijft gesloten en er worden enkel nieuwe feestjes aangenomen wanneer er een duidelijk perspectief is en de uitgestelde feestjes allemaal een nieuwe datum hebben gevonden. We danken U alvast voor Uw begrip en wensen U alvast een goede gezondheid toe.
+