Coronacrisis

We heten U van harte welkom in D’Achtste Zaligheid en doen al het mogelijke om U in alle veiligheid te laten genieten van een lekker etentje of een gezellig avondje uit. Weliswaar zal Uw [...]

HORECA HOSPITALITY AWARDS

In 2017 nam D’Achtste Zaligheid voor het eerst deel aan de Horeca Hospitality Awards. We behaalden meteen een mooie derde plaats !! Hier waren we heel trots op en dit gaf ons een boost om [...]

Vacatures

VACATURES We zijn momenteel op zoek naar – Kelner (m/v) voor fulltime of parttime (zelf te bepalen) ==> Tijdelijk contract met optie tot contract voor onbepaalde tijd. Wie versterkt ons [...]

Kerstmis

AFHAAL KERSTMENU Donderdag 24 december t.e.m. zondag 27 december 2020 Momenteel werd er nog niets beslist door de officiële instanties maar de kans dat de horeca ‘gewoon’ open is [...]

Oudjaar en Nieuwjaar

AFHAAL OUDJAAR/NIEUWJAAR Donderdag 31 december t.e.m. zondag 3 januari 2021 Momenteel werd er nog niets beslist door de officiële instanties maar de kans dat de horeca ‘gewoon’ open [...]

Streekbier: Gageleer Blond

We stellen graag ons eerste streekbier aan U voor: Gageleer Blond, 7,5%. Gageleer is een bier op basis van gagel, een kruidachtige plant die enkel in de Kempen groeit. Gageleer is de voorloper [...]

Kerstmis

Kerstmis Maandag 24 december en dinsdag 25 december 2018 Op kerstavond, maandag 24 december, hebben we enkel nog plaats in onze feestzaal. Maar maak U geen zorgen: we hanteren daar dezelfde [...]

Valentijnsmenu

VRIJDAG 14 FEBRUARI 2020 Verras Uw geliefde, niet Uzelf en RESERVEER TIJDIG !!! Om alles vlot te laten verlopen werken we met valentijn vanaf 17u met een beperkte valentijnskaart. Andere [...]

Vacatures

VACATURES – Weekendhulp in de bediening – Keukenhulp voor het weekend Flexibiliteit gevraagd en geboden. Gemotiveerd. Ervaring niet vereist. Je wordt ter plaatse opgeleid. Vlot [...]

3e Plaats bij ‘Het kooktalent van Vlaanderen’

Bij Het (Kook) Talent van Vlaanderen zoeken ze naar dat éne unieke, ambachtelijke en succesvolle gerecht waar een horecazaak best fier op mag zijn én het handelsmerk is geworden in de zaak en [...]

page 1 of 2