Momenteel kan kan U bij D’Achtste Zaligheid enkel terecht om onze zalige maaltijden af te halen. De gerechten worden U koud mee gegeven maar zijn heel makkelijk op te warmen, het merendeel au bain-marie om de beste kwaliteit te garanderen. Afhalen kan tussen 11u30 en 14u of tussen 16u en 19u (behalve op maandag). Leveringen zijn mogelijk tussen 10u30 en 11u30 of tussen 15u en 16u.
Bijna alle gerechten worden vacuüm verpakt. U krijgt duidelijke opwarminstructies mee.
In navolging van de regelgeving en richtlijnen van de federale overheid dient U vooraf te bestellen en is het aangewezen om met de bankkaart te betalen of vooraf over te schrijven. Overschrijven kan op rekeningnummer BE69 7330 0220 6778 met de vermelding ‘afhaal en dan je naam en de afhaaldatum’. Wij zorgen er alvast voor dat Uw bestelling klaar staat zodat ook de wachttijden beperkt zijn. Gelieve Uw bestelling ook alleen te komen afhalen en gelieve langs de voordeur binnen te komen (uitgang is langs de veranda). Indien U digitaal wenst te bestellen dan dient dit wel ten laatste 2 uur voordien te gebeuren. In laatste instantie kan er enkel telefonisch besteld worden op 014/882 889 (tot 18u00). U kan hier online bestellen of klik bovenaan op ‘TAKE AWAY / RESERVEREN’.
O = opwarmen in oven
MG= opwarmen in microgolf
BM = opwarmen au bain-marie
SP = opwarmen in steelpan
* Aardappelgerecht te kiezen (kroketten, puree, frietjes, krieltjes of brood)
Product | Prijs | Bereiding |
Mayonaise / cocktailsaus / tartaar (100 cc) | € 0,8 | – |
Fles witte huiswijn | € 15 | – |
Fles rosé huiswijn | € 15 | – |
Fles rood huiswijn | € 15 | – |
Fles cava | € 21 | – |
Fles cava rosé | € 22 | – |
EMS Orenda Gin & Franklin & Son Indian Tonic | € 10 | – |
WEEKMENU 4-GANGEN (19 januari tot en met 24 januari) Secreto 07 / Zuiderse kalfsbouillon met ballekes / Kabeljauwhaasje met seizoensgroenten, roze pepersaus en puree / Javanais met frambozencremeux en granaatappel |
€ 30 | – |
WEEKMENU 3-GANGEN met voorgerecht (12 januari tot en met 17 januari) Secreto 07 / Kabeljauwhaasje met seizoensgroenten, roze pepersaus en puree / Javanais met frambozencremeux en granaatappel |
€ 26 | – |
WEEKMENU 3-GANGEN met soep (12 januari tot en met 17 januari) Zuiderse kalfsbouillon met ballekes / Kabeljauwhaasje met seizoensgroenten, roze pepersaus en puree / Javanais met frambozencremeux en granaatappel |
€ 21 | – |
Tomatenroomsoep met ballekes | € 4,5 | SP |
Trio van gerookte vis (zalm / heilbot / paling) / mierikswortelsaus / garnituur / gesnipperde ajuin | € 10 | – |
Rundscarpaccio / ruccola / pesto / parmezaan / pijnboompitten | € 11 | – |
Garnaalcocktail | € 10 | – |
Wildpaté / veenbessenconfituur / garnituur | € 9 | – |
Scampi curry (5 stuks)° | € 10 | BM/SP/MG |
Scampi tomaat-basilicumsaus (5 stuks)° | € 10 | BM/SP/MG |
Gandaham / meloen / ruccola | € 8,5 | – |
Caesar slaatje met Bresse kip | € 9,5 | – |
Secreto 07 / notenolie / ruccola | € 11 | – |
Vidé / slaatje* | € 13 | BM/SP/MG |
Spaghetti bolognese / brood | € 9 | MG |
Spaghetti bolognese / kaas / brood | € 10 | MG |
Scampi curry (9 stuks)* | € 16 | BM/SP/MG |
Scampi tomaat-basilicumsaus (9 stuks)* | € 16 | BM/SP/MG |
Winters varkenshaasje met kempische woudham / savooi / spek / spruiten / zoetzure saus van de bomma | € 18 | BM/MG |
Everzwijnfilet/ savooi / spek / spruitjes / stoofpeer / veenbessensaus* | € 22,5 | BM |
Bresse kip / ratatouille * | € 17 | BM |
Spare-ribs / slaatje / 3 dipsausjes* | € 16 | O |
Pasta rode pesto / brood | € 10 | BM |
Steak Limousin / slaatje / champignonsaus* | € 18 | BM/MG |
Steak Limousin / warme groenten / champignonsaus* | € 18 | BM/MG |
Tongrolletjes / julienne / dillesaus* | € 17 | BM/MG |
Kabeljauwhaasje / seizoensgroenten / roze pepersaus* | € 18 | BM/MG |
Forelfilet / spinazie / witte wijnsaus geparfumeerd met gerookte zalm * | € 17 | BM/MG |
Gestoomde zalmfilet / seizoensgroenten / mosterd-hollandaise* | € 17 | BM |
Salade geitenkaas & spek* | € 15,50 | O |
Salade geitenkaas* | € 13 | O |
Caesar salade met Bresse kip* | € 17 | – |
* Keuze uit krieltjes , puree, kroketten, frietjes of brood | ||
Chocomousse met een vleugje banaan | € 6 | – |
Tiramisu | € 6 | – |
Pannacotta / aardbeiencoulis | € 6 | – |
Javanais / frambozencremeux / granaatappel | € 6 | – |
Duo van chocolade en rood fruit / aardbeiencremeux / chocolade-marshmellow / aardbeiencremeux | € 7,5 | – |
Benieuwd hoe alles opgewarmd kan worden? Dan vindt U die hier.