We heten U van harte welkom in D’Achtste Zaligheid en doen al het mogelijke om U in alle veiligheid te laten genieten van een lekker etentje of een gezellig avondje uit.

– Onze take away werd gesloten. Het is dus niet meer mogelijk om gerechten af te halen.
– Onze feestzaal is momenteel gesloten. Omdat de situatie veel te onzeker is, nemen we in onze feestzaal momenteel geen nieuwe feestjes meer aan. Van zodra er een duidelijk perspectief is, zullen we eerst voor alle uitgestelde feestjes een andere datum zoeken. Daarna nemen we pas nieuwe feestjes aan.
Tracht rond het tijdstip van reservatie te arriveren. Was Uw gewenste tijdstip niet meer beschikbaar dan wil dat zeggen dat er op dat moment al heel wat reservaties opstaan. Houdt U dan zeker aan het gereserveerde tijdstip en kom dan zeker niet op het tijdstip dat U oorspronkelijk wilde reserveren.
– U dient in horecazaken steeds een mondmasker te dragen tenzij U aan Uw tafel zit. Vanaf 1 oktober vervalt deze verplichting.
– Houd er rekening mee dat we binnen moeten verluchten als de luchtkwaliteit te slecht wordt. Aangepaste kleding kan aanbevolen zijn als ramen en deuren tijdelijk open staan. U kan ook een eigen fleece dekentje meebrengen.

We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking.

Het covid safe ticket is vereist in de horeca voor elke persoon vanaf 16 jaar. Zorg dus dat U de digitale versie (CovidSafe app) kan tonen of dat U de papieren versie van het bewijs van dubbele vaccinatie (te vinden op 'mijn burgerplatform' van de Vlaamse overheid) of negatieve PCR-test kan voorleggen. We zouden het ten zeerste betreuren als we gasten dienen te weigeren. U mag met maximum 6 personen aan tafel zitten. U kan momenteel online tot 6 personen reserveren. Vanaf 7 personen kan U enkel telefonisch reserveren. Mondmaskers zijn verplicht vanaf 10 jaar, behalve wanneer U aan tafel zit. Er geldt een sluitingsuur vanaf 23u00. De laatste drankjes worden om 22u30 geserveerd. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking.
+