We heten U van harte welkom in D’Achtste Zaligheid en doen al het mogelijke om U in alle veiligheid te laten genieten van een lekker etentje of een gezellig avondje uit. Weliswaar zal Uw bezoek er enigszins iets anders uit zien dan in het verleden. De tafels staan iets verder uit elkaar en op Uw tafel zullen er om hygiënische redenen ook zaken ontbreken ten opzichte van vroeger. Volgend protocol zal van toepassing zijn voor U als klant:

– Onze take away werd gesloten. Het is niet meer mogelijk om gerechten af te halen.
– U kan met maximum 4 personen reserveren. Enkel wanneer Uw gezin (onder hetzelfde dak !!) uit meer dan 4 personen bestaat, kan U met meer aan tafel plaats nemen.
– Feestjes zijn momenteel verboden. Omdat de situatie veel te onzeker is, nemen we in onze feestzaal momenteel geen nieuwe feestjes meer aan. Van zodra er een duidelijk perspectief is, zullen we eerst voor alle uitgestelde feestjes een andere datum zoeken. Daarna nemen we pas nieuwe feestjes aan.
Tracht rond het tijdstip van reservatie te arriveren. Was Uw gewenste tijdstip niet meer beschikbaar dan wil dat zeggen dat er op dat moment al heel wat reservaties opstaan. Houdt U dan zeker aan het gereserveerde tijdstip en kom dan zeker niet op het tijdstip dat U oorspronkelijk wilde reserveren.
– We zijn wettelijk verplicht om klanten te weigeren die de voorbije dagen ziek zijn geweest of koorts hebben.
De ingang is ENKEL langs de zijkant van het terras (zijde van onze ruime parking) en uitgang van het terras aan de straatkant of achteraan het terras van de feestzaal).
– Wacht aan het poortje en open deze zeker niet zelf!! U wordt naar Uw tafel begeleid. Zo bent U verzekerd van propere, ontsmette tafel en stoelen.
– U dient in horecazaken steeds een mondmasker te dragen tenzij U aan Uw tafel zit.
– Tracht niets aan te raken dat niet op Uw eigen tafel staat. Heeft U iets nodig, vraag het ons. We helpen U met veel plezier verder.
– Gelieve de handen te ontsmetten met alcoholgel bij aankomst.
– U mag Uw tafel enkel verlaten om naar het toilet te gaan of om met de bankaart te betalen aan de bar.
– Ontsmet Uw handen aan de ingang naar de toiletten en was/ontsmet steeds Uw handen na het toiletbezoek.
– Hang Uw jas bij voorkeur over de rugleuning van Uw stoel.
– Laat tafels en stoelen staan zodat we ten allen tijde de 1,5 meter afstand bewaren.
– Wanneer de brasserie terug geopend is: Indien U binnen zit, worden rokers verzocht om hun sigaret op de parking te roken. U dient langs de ingang terug binnen te komen waar je je peuk in de asbak kan gooien. Ontsmet ook steeds de handen als je terug binnen komt.
– Gelieve voor onze veiligheid zo weinig mogelijk cash te betalen. Afrekenen doet U best met payconiq of bankkaart (tot € 50 kan contactloos)
– Het is aangeraden om Uw tafelgenoten vooraf al in te lichten over deze richtlijnen.

We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking.

Door de coronapandemie hebben we besloten om onze festiviteiten naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan een tweede keer uit te stellen. Het hoogtepunt van de feestelijkheden wordt verplaatst naar ZATERDAG 11 SEPTEMBER 2021. Uw uitnodiging blijft geldig.

Door de corona-maatregelen kan U met maximum 4 personen reserveren. We verzoeken U vriendelijk om zo veel mogelijk (online) te reserveren. Onze feestzaal blijft gesloten. Vanaf dat er met minstens 10 personen aan tafel mag gezeten worden, plannen we eerst de uitgestelde feestjes in. Pas daarna nemen we nieuwe feestjes aan. We doen er alles aan om U in alle veiligheid te ontvangen maar dit kan enkel met medewerking van onze klanten. Houd U dus zeker aan de geldende afspraken. We danken U voor Uw begrip en medewerking.
+