We heten U van harte welkom in D’Achtste Zaligheid en doen al het mogelijke om U in alle veiligheid te laten genieten van een lekker etentje of een gezellig avondje uit. Weliswaar zal Uw bezoek er enigszins iets anders uit zien dan in het verleden. De tafels staan iets verder uit elkaar en op Uw tafel zullen er om hygiënische redenen ook zaken ontbreken ten opzichte van vroeger. Volgend protocol zal van toepassing zijn voor U als klant:

– Momenteel kan U met Uw gezin aangevuld met personen uit ‘Uw bubbel van 5’ op restaurant (met een maximum van 10 personen).
– Feestjes zijn momenteel verboden tot eind augustus. Omdat de situatie veel te onzeker is, nemen we in onze feestzaal dit jaar geen nieuwe feestjes meer aan.
– Tracht rond het tijdstip van reservatie te arriveren. Was Uw gewenste tijdstip niet meer beschikbaar dan wil dat zeggen dat er op dat moment al heel wat reservaties opstaan. Houdt U dan zeker aan het gereserveerde tijdstip en kom dan zeker niet op het tijdstip dat U oorspronkelijk wilde reserveren.
– We zijn wettelijk verplicht om klanten te weigeren die de voorbije dagen ziek zijn geweest of koorts hebben.
– Het gemeentebestuur van Lille heeft beslist dat we van ELKE klant contactgegevens moeten noteren. We zouden het op prijs stellen indien U deze vooraf al op een papier noteert en bij aankomst afgeeft. Zo kan U meteen zorgeloos genieten en kunnen we ons meer toeleggen op de kern van onze taak: de klanten verwennen.
– Bij slecht weer is de ingang enkel langs de voordeur aan de straatkant. Bij terrasjesweer kan U ook langs zij-ingang van het terras binnen komen.
– Wacht aan de bar of vooraan op het terras aan het poortje. U wordt naar Uw tafel begeleid. Zo bent U verzekerd van propere, ontsmette tafel en stoelen.
– U dient in horecazaken steeds een mondmasker te dragen tenzij U aan Uw tafel zit.
– Tracht niets aan te raken dat niet op Uw eigen tafel staat. Heeft U iets nodig, vraag het ons. We helpen U met veel plezier verder.
– Gelieve de handen te ontsmetten met alcoholgel bij aankomst.
– U dient zo veel mogelijk aan tafel te blijven zitten.
– Ontsmet Uw handen aan de ingang naar de toiletten en was/ontsmet steeds Uw handen na het toiletbezoek.
– Hang Uw jas bij voorkeur over de rugleuning van Uw stoel.
– Laat tafels en stoelen staan zodat we ten allen tijde de 1,5 meter afstand bewaren.
– Indien U binnen zit, worden rokers verzocht om hun sigaret op de parking te roken. Langs de ingang terug binnenkomen waar je je peuk in de asbak kan gooien. Ontsmet ook steeds de handen als je terug binnen komt.
– Gelieve voor onze veiligheid zo weinig mogelijk cash te betalen. Afrekenen doet U best met payconiq of bankkaart (tot € 50 kan contactloos)
– Het is aangeraden om Uw tafelgenoten vooraf al in te lichten over deze richtlijnen.

We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking.

Door de coronapandemie hebben we besloten om onze festiviteiten naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan een jaartje uit te stellen. Het hoogtepunt van de feestelijkheden wordt verplaatst naar ZATERDAG 5 JUNI 2021. Uw uitnodiging blijft geldig.

We hebben voor juni en juli onze openingsuren aangepast. We gaan ook op donderdag geopend zijn waardoor we tijdens deze twee maanden maar één sluitingsdag hebben, met name maandag. Ze hebt U weer een dagje extra om van Uw staycation te genieten.

Momenteel is de horeca gesloten door de overheid. U kan bij ons wel terecht voor onze heerlijke afhaalgerechten. De feestzaal is gesloten en we nemen momenteel geen feestjes aan tot en met juni 2021. We danken U voor Uw begrip en Uw steun in deze moeilijke tijden en wensen iedereen een goede gezondheid toe.
+