Feestzaal is momenteel niet meer beschikbaar!

Een geweldige ervaring


We kregen enorm positieve reacties dat het veel aangenamer tafelen was met de tafels verder uit elkaar. Het is na de tweede lockdown ook extreem druk geweest waardoor we tot het besef zijn gekomen dat de service en de kwaliteit in het gedrang gaat komen als we de tafels terug dichter bij elkaar gaan zetten en er dan nog feestjes gaan bij komen in onze feestzaal. 


Daarom hebben we beslist om de ‘corona-opstelling’ te blijven behouden en onze feestzaal te integreren in onze brasserie. Feestjes zijn uiteraard nog mogelijk, maar NIET meer in een afzonderlijke ruimte.

Feestjes zijn nog wel mogelijk maar niet meer in een afgesloten ruimte omdat de feestzaal en de brasserie in de toekomst dus als 1 ruimte zal blijven gebruikt worden. Dit zal dan ook met een vooraf doorgegeven (keuze)menu zijn. Buffetten zullen we dus niet meer aanbieden. We danken U alvast voor Uw begrip.

U bent in goed gezelschap

Brasserie & D’Achtste Zaligheid

Het covid safe ticket is vereist in de horeca voor elke persoon vanaf 16 jaar. Zorg dus dat U de digitale versie (CovidSafe app) kan tonen of dat U de papieren versie van het bewijs van dubbele vaccinatie (te vinden op 'mijn burgerplatform' van de Vlaamse overheid) of negatieve PCR-test kan voorleggen. We zouden het ten zeerste betreuren als we gasten dienen te weigeren. U mag met maximum 6 personen aan tafel zitten. U kan momenteel online tot 6 personen reserveren. Vanaf 7 personen kan U enkel telefonisch reserveren. Mondmaskers zijn verplicht vanaf 10 jaar, behalve wanneer U aan tafel zit. Er geldt een sluitingsuur vanaf 23u00. De laatste drankjes worden om 22u30 geserveerd. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking.
+