HORECA HOSPITALITY AWARDS

In 2017 nam D’Achtste Zaligheid voor het eerst deel aan de Horeca Hospitality Awards. We behaalden meteen een mooie derde plaats !! Hier waren we heel trots op en dit gaf ons een boost om er vol tegenaan te gaan. Het juryrapport was dan ook het uitgangspunt om nog wat verbeteringen aan te brengen om onze klanten nog beter te dienen en het hen nog beter naar hun zin te maken.

Onze klanten en de 6 verschillende jury’s waardeerden onze inspanningen en zo vielen we in 2018 ook weer in de prijzen. Spijtig genoeg grepen we net naast de hoofdprijs. Deze 2e plaats was een beloning voor een jaar hard werken.

In 2019 werd D’Achtste Zaligheid in twee categorieën genomineerd. In de categorie ‘klantvriendelijkste brassserie, taverne van België” eindigden we ook dit jaar op een mooie tweede plaats. Een bevestiging dat we onze klanten op de eerste plaats stellen en ons uiterste best blijven doen om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Eerder op de avond hadden de Guykes hun eerste award binnen: die van ‘beste inzet en motivatie’. Een mooie beloning voor 20 jaar hard werken en blijven investeren in de zaak. Deze award deed des te meer deugd omdat dit een all-over award betreft, over alle categorieën tesamen van zowel horeca als retail (kleinhandel). Een award waar we heel trots op zijn en meteen een mooie plaats kreeg in onze brasserie.

 

 

Foto’s en sfeerbeelden kan je op onze facebookpagina vinden.

https://www.facebook.com/achtstezaligheid/

https://www.instagram.com/achtstezaligheid/