Kerstmis

Vrijdag 24 december en zaterdag 25 december 2021

Op kerstavond (geopend vanaf 17u00) en op kerstdag (ganse dag) werken we met een beperkte feestkaart. Andere gerechten zijn enkel mogelijk indien dit vooraf werd besproken en doorgegeven.

Om organisatorische redenen, werken we op zaterdag 25 december (kerstdag) met twee ‘shiften’. Indien U ’s middags of in de namiddag reserveert dan wordt U verzocht de tafel vrij te maken tegen 17u00. ‘S avonds kan U vanaf 17u30 komen dineren.

Onderaan vindt U onze kerstmenu.

Bent U allergisch ?

Het nummer van eventuele allergenen vindt U tussen haakjes bij het gerecht.

Samenstellingen van gerechten kunnen steeds wijzigen dus meldt ons Uw allergie altijd bij Uw bestelling !!!

Gluten- en lactosevrije champignonsaus, pepersaus en witte wijnsaus zijn steeds verkrijgbaar !!!

Hebt U een andere allergie dan lactose of gluten? Indien U ten laatste ’s morgens (telefonisch) doorgeeft wat U wenst te eten, maken we graag voor U een allergenenvrij gerecht. (per mail minstens 24 u vooraf) Door de drukte, is het moeilijk om à la minute allergenenvrije sauzen en dergelijke te maken.

VOORGERECHTEN:

Portobello uit de oven (4) € 11,00

Pompoen / pijnboompitten / kerstomaat / spinazie / roomkaas / gerookte eend

Scampi diabolic (1, 4, 9, 12)  € 13,50

Trio van zalm (2, 4, 5, 6, 12) € 13,00

Zalm-dillekroketje / gemarineerde zalm / tartaar van zalm / garnituur

Vitello tonato (4, 5, 6, 12) € 13,00

Dunne sneetjes kalfsvlees / kerstomaat / ruccola / kappertjes / truffelmayonaise

Visvidé (2, 4, 5, 6, 11, 12) € 13,00

Garnituur

SOEPEN:

Tomatenroomsoep / ballekes € 5,60

Knolseldersoep / bospaddenstoelen / truffelolie € 7, 50

HOOFDGERECHTEN:

Gevuld varkenshaasje (2, 6, 9) € 21,50

Wildgehakt / groentekrans / veenbessensaus

Saltimbocca (4) € 21,50

Ruccola / trostomaat

Hertenkalffilet (2, 4, 6, 9) € 29,50

Savooi / spek / gevuld appeltje / pepersaus

Visspies van kabeljauw (1, 4, 12, 14) € 22,50

Citroen / kerstomaat / julienne / yoghurt-basilicumsaus

Visspies van kabeljauw (1, 4, 12, 14) € 22,50

Citroen / kerstomaat / julienne / yoghurt-basilicumsaus

Steak Limousin  € 24,00

Seizoensgroenten / kruidenboter (4, 6),  pepersaus (2, 4) of champignonsaus (2, 4, 14)

DESSERTS:

Bananentaartje (2, 4, 5, 7, 11)  € 8,00

Peperkoek / chocolade

Bosvruchtenstrudel (2, 4, 5, 7, 11) € 9,00

Bosbessenroomijs / garnituur

Wintercoupe (2, 4, 5, 7, 11) € 8,50

Kersenroomijs / witte chocoladeroomijs / pralinéroomijs / marsepein / warme chocoladesaus

Tiramisu (2, 4, 5, 7, 11)  € 7,50

Wijzigingen zijn mogelijk

KERSTMENU

Vitello tonato (4, 5, 6, 12)

Dunne sneetjes kalfsvlees / kerstomaat / ruccola / kappertjes / truffelmayonaise

* * * * *

Knolseldersoep / bospaddenstoelen / truffelolie

* * * * *

Scampi diabolic (1, 4, 9, 12)

* * * * *

Sorbet

* * * * *

Gevuld varkenshaasje (2, 6, 9)

Wildgehakt / groentekrans / veenbessensaus

of

Visspies van kabeljauw (1, 4, 12, 14)

Citroen / kerstomaat / julienne / yoghurt-basilicumsaus

* * * * *

Bananentaartje (2, 4, 5, 7, 11)  € 8,00

Peperkoek / chocolade

6-gangen menu aan € 57,50 p.p. (exclusief drank)

4-gangen menu aan € 45,00 p.p. (exclusief drank) (keuze vitello tonato of scampi / soep / keuze hoofdgerecht / dessert)

Wijzigingen zijn mogelijk

Het covid safe ticket is vereist in de horeca voor elke persoon vanaf 16 jaar. Zorg dus dat U de digitale versie (CovidSafe app) kan tonen of dat U de papieren versie van het bewijs van dubbele vaccinatie (te vinden op 'mijn burgerplatform' van de Vlaamse overheid) of negatieve PCR-test kan voorleggen. We zouden het ten zeerste betreuren als we gasten dienen te weigeren. U mag met maximum 6 personen aan tafel zitten. U kan momenteel online tot 6 personen reserveren. Vanaf 7 personen kan U enkel telefonisch reserveren. Mondmaskers zijn verplicht vanaf 10 jaar, behalve wanneer U aan tafel zit. Er geldt een sluitingsuur vanaf 23u00. De laatste drankjes worden om 22u30 geserveerd. We danken U alvast voor Uw begrip en medewerking.
+