Zondag 7 februari 2021: Krawatencross veldrijden in Lille

Na de positieve reacties van de voorbije jaren, waren we van plan om ook in 2021 weer een VIP vanuit D’Achtste Zaligheid te organiseren voor de veldrit van Lille. Corona strooit echter roet in het eten en we gaan deze editie dus overslaan. Hopelijk kunnen we er in 2022 weer een gezellig feest van maken.

 

 

ENKEL OP RESERVATIE !!!!

Ontbijt met cava

Busvervoer van en naar het parcours

Maaltijd D’Achtste Zaligheid (Tomatenroomsoep met ballekes – Warm buffet – Dessertbuffet) € 75 p.p.
Inkomkaart en dranken in D’Achtste Zaligheid tijdens ontbijt en avondmaal tot middernacht inbegrepen (uitgezonderd champagne, sterke dranken, mocktails en sangria). Dranken op het parcours zijn nog te betalen.

U kan om 10u of om 10u30 aanschuiven voor het ontbijt.

Reservatie verplicht !

Tot en met 7 mei zijn we enkel geopend voor afhaalgerechten. Vanaf zaterdag 8 mei worden de terras opnieuw geopend maar het restaurant zal dan binnen nog gesloten blijven. U mag dan met maximum 4 personen reserveren. Grotere gezelschappen, gesplitst aan meerdere tafels nemen we om organisatorische redenen NIET aan. U kan steeds online reserveren (bij slecht weer wordt U per mail verwittigd van sluiting). Telefonische reservaties kunnen enkel de dag voor Uw reservatie of de dag zelf. Onze feestzaal blijft gesloten en er worden enkel nieuwe feestjes aangenomen wanneer er een duidelijk perspectief is en de uitgestelde feestjes allemaal een nieuwe datum hebben gevonden. We danken U voor Uw begrip, duimen alvast voor mooi weer en wensen U een goede gezondheid toe.
+