Valentijnsmenu

VRIJDAG 14 FEBRUARI 2020

Verras Uw geliefde, niet Uzelf en RESERVEER TIJDIG !!!

Om alles vlot te laten verlopen werken we met valentijn vanaf 17u met een beperkte valentijnskaart.

Andere gerechten zijn enkel mogelijk

indien alles vooraf werd doorgegeven !!!

VOORGERECHTEN

Skreihaasje (jonge kabeljauw) (4, 12, 14) € 11,00

Roze pepersaus / spinazie / zeebanaan / zeekraal

Sashimi van tonijn (4, 5, 6, 12) € 12,50

Wasabimayonaise / gepekelde komkommer

Kwartelfilet (2, 4) € 10,00

Druivensaus / wortel / prei / pastinaak

Kippenbrochetje (4, 6, 11) € 9,50

Sojascheuten / champignons /  groene asperges / currysaus

Gebakken ganzenlever (2, 14) € 16,00

Gebakken appeltjes / portosaus

SOEPEN

Tomatensoep / bospaddestoelen € 7,50

Erwtensoep / rookworst € 8,00

HOOFDGERECHTEN

Thomahawk Limousin van de Drieshoeve (4, 14) € 75,00

Zuiders slaatje (2 personen)

Paupiette van kalkoen & filet pur (2) € 20,50

Groentenkrans / dragonsaus

Springbokfilet (2, 4, 14) € 26,50

Wintergroenten / champignonsaus

Snoekbaarsfilet (2, 11, 12) € 21,50

Gember-sojasaus / sojascheuten / pijpajuin / spitskool / paksoi / paprika

Visspies (1, 12, 13, 14) / julienne / jus van garnalen € 20,50

DESSERTEN

Coupe Red Love (2, 4, 5, 11) € 7,00

Frambozensorbet / aardbeienroomijs / frambozen

Chocomousse met praliné en karamel (2, 4, 5, 7, 11) € 7,50

Valentijndessert (2, 4, 5, 7) € 9,00

Passievruchtencrèmeux / rozenwater spongecake / zanddeegcrumble / frambozencoulis / brésiliennenootjes / chocomousse van praliné en karamel

VALENTIJNMENU

Sashimi van tonijn (4, 5, 6, 12) Wasabimayonaise / gepekelde komkommer

* * * * *

Tomatensoep / bospaddestoelen

* * * * *

Kwartelfilet (2, 4) / druivensaus / wortel / prei / pastinaak

* * * * *

Sorbet D’Amour

* * * * *

Visspies (1, 12, 13) / julienne / kreeftensaus

of Paupiette van kalkoen & filet pur (2) Groentenkrans / dragonsaus

* * * * *

Valentijndessert (2, 4, 5, 7) Passievruchtencrèmeux / rozenwater spongecake / zanddeegcrumble / frambozencoulis / brésiliennenootjes / chocomousse van praliné en karamel

6-gangenmenu aan € 50 p.p. (excl. drank)

4-gangenmenu aan € 40 p.p. (excl. drank) (keuze sashimi of kwartel, soep, keuze visspies of paupiette, valentijndessert)